Meistä

Lataa Uuskoti.fi -lehti

Uuskoti.fi on luotu palvelemaan uudiskohdetta itselleen tai perheelleen etsiviä

Kesällä -96 esittelin ensimmäistä versiota Etuovi.com-palvelusta Ylöjärven asuntomessuilla. Tuolloin netin kautta asuntohakua vielä ihmeteltiin, mutta harvassa taitavat tänään olla asunnon ostajat, jotka eivät nettiä hyödyntäisi.

On aika tuoda uutta asuntoa etsiville oma palvelu myös Suomeen. Muista Pohjoismaista näitä löytyy jo useita. Tätä palvelukehitystä olemme vieneet syksystä eteenpäin, ja matkan varrella saaneet innostavaa palautetta asiakkailtamme.

Nyt verkkopalvelun rinnalle julkaistaan myös Uuskoti.fi-lehti, mikä näkee päivänvalon Asta-messuilla 31.1.-2.2. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Myöhemmin lehti laajenee eri kaupunkeihin ympäri Suomea verkkopalvelun tahdittamana. Lehden kautta herättelemme kiinnostusta uuteen kotiin, minkä jälkeen voit löytää kyseisen uudiskohteen ulko-, sisustus- ja pohjakuvineen verkkopalvelumme kartalta.

Keskitymme erityisesti kuvamateriaalin kattavuuteen, ja yhdessä rakennusliikkeiden kanssa pohdimme, miten saisimme asunnoista nähtäville entistä enemmän virtuaalimalleja. Tavoitteenamme onkin, että vuonna 2025 voit omassa kodissasi astua jokaisen asunnon sisälle virtuaalimalliin, ja näkisit uusimmat asuinalueet visualisoituina edessäsi. Tänä vuonna olemme kehittämässä ajantasaiset yhteydet rakennusliikkeisiin, jotta saamme palveluun kaikki ennakkomarkkinointiin tulevat kohteet.

Jos olet Instagramissa, ja haluat itsellesi tutun tavan seurata tarjontaamme, niin löydät meidät @uuskoti.fi takaa. Facebookin taas olemme valjastamassa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista kertomiseen. Koostamme myös eri alueiden kohdetarjontaa ja haastamme teitä ”Kumpi vai Kampi” -kysymyksillä. Sosiaalisessa mediassa sinulla myös on suora yhteys päästä vaikuttamaan palvelun kehittämiseen, ja siten palvelun tulevaisuuteen.

Olemme todenneet tämän olevan tutkimusmatka johonkin uuteen. Tule siis tälle matkalle mukaan kertomalla omat toiveesi siitä, miten voisimme yhä paremmin vastata tarpeisiisi asunnonostajana. Toteutamme näitä toiveita innolla yhdessä Sallan, Lauran ja Juhan kanssa.

Aurinkoisin terveisin,


Petri Pekki, yrittäjä
[email protected]
0400 768 801