Meistä

Uuskoti.fi -lehti

Uuskoti.fi on luotu palvelemaan uudiskohdetta itselleen tai perheelleen etsiviä

Kesällä -96 esittelin ensimmäistä versiota Etuovi.com-palvelusta Ylöjärven asuntomessuilla. Tuolloin asuntohakua netin kautta vielä ihmeteltiin, mutta harvassa taitavat tänään olla asunnon ostajat, jotka eivät nettiä hyödyntäisi.

Samaista jatkuvuutta edusti ajatus tuoda uudiskohdeasuntoa etsiville oma palvelunsa. Muista Pohjoismaista näitä löytyi jo useita, mutta täällä Suomessa alkoi odottavan aika käydä liian pitkäksi. Tätä palvelukehitystä olemmekin vieneet eteenpäin syksystä 2019 alkaen, ja matkan varrella saaneet innostavaa palautetta asiakkailtamme.

Toiveina on kuultu muun muassa karttapalvelu, jolta löytäisi uudiskohdetarjonnan mahdollisimman käyttäjäystävällisesti. Tämän toiveen saimmekin täytettyä jo viime vuonna, kun taas viime aikoina olemme keränneet kattavaa sekä helposti lähestyttävää valikoimaa erilaisia esitteitä tarjolla olevista uudiskohteista. Kehitämme palvelua jatkuvasti eteenpäin keskittyen erityisesti kuvamateriaalin laadun ja kattavuuden parantamiseen kuin myös julkisen liikenteen reittioppaiden hyödyntämiseen ja niiden tiiviimpään integrointiin.

Yhdessä rakennusliikkeiden kanssa pohdimme myös, miten saisimme asunnoista nähtäville entistä enemmän virtuaalimalleja. Tavoitteenamme onkin, että vuonna 2025 voit omassa kodissasi astua jokaisen asunnon sisälle virtuaalimalliin, ja näkisit uusimmat asuinalueet visualisoituina edessäsi. Tänä vuonna olemme kehittämässä ajantasaiset yhteydet rakennusliikkeisiin, jotta saamme palveluumme kaikki ennakkomarkkinointiin tulevat kohteet.

Jos olet Instagramissa tai Facebookissa, ja haluat itsellesi tutun tavan seurata tarjontaamme, niin löydät meidät @uuskoti.fi-käyttäjätunnuksen takaa. Sosiaalisessa mediassa sinulla myös on suora viestiyhteys päästä vaikuttamaan palvelumme kehittämiseen, ja siten palvelun tulevaisuuteen.

Olemme todenneet tämän olevan tutkimusmatka johonkin uuteen. Tule siis tälle matkalle mukaan kertomalla omat toiveesi siitä, miten voisimme yhä paremmin vastata tarpeisiisi asunnonostajana.

Aurinkoisin terveisin,


Petri Pekki, yrittäjä
[email protected]
0400 768 801